Naša továreň Securia Pro v Shenzhene kde vyrábame kamerové systémy

V našej spoločnosti Securia Pro sme vždy zameraní na poskytovanie vysoko kvalitných bezpečnostných riešení pre našich zákazníkov. V srdci nášho úspechu stojí naša továreň v čínskom meste Shenzhen, kde vyrábame vlastné kamerové systémy a ich komponenty.

Továreň, vybavená najmodernejšími technológiami, je miestom, kde sa rodia naše kamery a komponenty ako základné dosky, housingy a iné komponenty. Na videu sa osádzajú komponenty do plošného spoja.

Naši technici starostlivo dohliadajú na každý krok výrobného procesu, od návrhu po montáž, aby zabezpečili, že výsledný produkt spĺňa naše vysoké štandardy. Toto zameranie na kvalitu nám umožňuje vytvárať odolné a spoľahlivé kamery s najnovšími funkciami.

Výroba vlastných komponentov nám dáva úplnú kontrolu nad kvalitou produktov a tiež nám umožňuje pružne reagovať na špecifické potreby našich zákazníkov. Môžeme tak ponúkať produkty šité na mieru a vždy garantovať konzistentnú výkonnosť.

Naša továreň v Shenzhen je pre nás viac ako len výrobným zariadením - je to miesto, kde vznikajú inovácie, na ktorých základe staviame našu víziu budúcnosti bezpečnosti. V Securia Pro sme hrdí na to, že môžeme ponúknuť riešenia, ktoré chránia vás a vaše cennosti.

 
Späť do obchodu